سلامت نیوز:یک متخصص طب سنتی دلایل ایجاد بوی بد دهان را عنوان کرد و گفت: علاوه بر رعایت بهداشت دهان و دندان استفاده از مخلوط عسل و نمک، گردو و مخلوط گلنار با سرکه ماهی از راههای بهبود بوی بد دهان است.
غلامرضا کرد افشاری در گفتوگو با فارس، گفت: یکی از مشکلاتی که مردم با آن مواجه میشوند بوی ناخوشایند دهان است. از دیدگاه طب جدید مهمترین علل آن رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، پوسیدگی و عفونت دندانها و لثهها، بیماریهای گوارشی مثل ریفلاکس معده به مری، بیماریهای تنفسی، اختلالات متابولیک، داروها و ... است.
وی ادامه داد: از طرفی به دلیل سوختن چربیها موادی به نام کتون در بدن ساخته میشود که بوی آنها از راه تنفس خارج میشود. در هر صورت از دیدگاه طب سنتی شایعترین علل بوی بد دهان حرارت بالایی است که در معده ایجاد میشود و از راه دهان خارج میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین اخلاط نامناسب مثل صفرا یا بلغم در معده تجمع مییابد و بخار ناشی از آن باعث ایجاد بوی بد میشود. البته این دلیل بیارتباط با بیماریهای گوارشی نیز نیست.
وی افزود: عفونت لثه و دندانها پوسیدگی و فساد رطوبت آنها از شایعترین علل دیگر بوی بد دهان است. عفونت و بیماریهای ریوی و همچنین مواد و رطوبات فاسد که از مغز به سمت دهان و لثه می آیند به دلیل ضعف لثهها تجمع یافته و بودی نامناسب ایجاد میکند.
این متخصص طب سنتی گفت: مالیدن پوست سبز گردوی تازه به دندانها، جویدن کندر برای تقویت لثهها، مالیدن جوشانده گلنار و مورد در سرکه و زدن آن بر لثهها به تقویت آن کمک میکند.
کرد افشاری افزود: همچنین مخلوط عسل و سرکه ماهی بر روی دندانها و لثهها باعث سفید شدن دندانها و پاکسازی آن میشود. همچنین مالیدن مخلوط عسل و نمک باعث این میشود که زخمهای دهانی و آفت ایجاد نشود و دندانها هم سفید بمانند.
پیشنهاد سردبیر
-
چگونه ناخن های سالم داشته باشیم؟
داشتن ناخنهای بلند و قوی یک رویا نیست بلکه با مراقبت درست میتوانید به آن دست پیدا کنید!
-
گرفتگی عضلات بعد از رابطه جنسی طبیعی است؟
گرفتگی عضلات پس از رابطه جنسی می تواند به دلایل مختلفی رخ دهد و همیشه نشانه یک بیماری زمینه ای نیست.
-
آیا نوشیدن آب بیشتر به بهبود سلامت پروستات کمک میکند؟
نوشدن آب و هیدراته نگه داشتن بدن برای حفظ عملکرد صحیح بدن ضروری است.
-
امید به درمان بیماریهای ژنتیکی با یک راهکار آزمایشگاهی
تحقیقات جدید نشان میدهد که در خانوادههایی که دارای اختلالات ژنتیکی هستند، شدت بیماری را غالباً نسخه فعال یک ژن تعیین میکند. این یافتهها پارادایمهای ژنتیکی سنتی را به چالش میکشند و رویکردهای جدیدی را برای تشخیص و درمان بیماریهای ارثی پیش میگذارند.
-
فواید باورنکردنی کدو حلوایی
کدو حلوایی، این سبزی خوشرنگ و معطر، نه تنها طعمی دلپذیر به غذاهای پاییزی میبخشد، بلکه با خواص شگفتانگیز خود میتواند تاثیر زیادی در بهبود سلامت عمومی بدن داشته باشد. از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا کاهش خطر ابتلا به سرطان و محافظت از پوست، کدو حلوایی یکی از بهترین هدیههای طبیعت است که در این فصل در دسترس ما قرار دارد.
-
پلیفنولها؛ راز طبیعت برای قلب سالم و طول عمر بیشتر
اگر به دنبال راز سلامت قلب و کاهش خطر بیماریهای مزمن هستید، پاسخ ممکن است در دنیای گیاهان و ترکیبات طبیعی نهفته باشد. یکی از این مواد شگفتانگیز که در تحقیقات علمی به شدت مورد توجه قرار گرفته، پلیفنولها هستند. این ترکیبات گیاهی نه تنها از گیاهان در برابر تهدیدات طبیعی محافظت میکنند، بلکه مصرف آنها میتواند تاثیرات چشمگیری بر سلامت انسان، به ویژه در زمینه محافظت از قلب و عروق، داشته باشد.
-
فشار خون را با توصیههای طب ایرانی کنترل کنید
طب ایرانی با ارائه راهکارهایی ساده و طبیعی برای کنترل فشار خون، به افراد کمک میکند تا به سلامت خود توجه بیشتری داشته باشند. تغییرات در رژیم غذایی، سبک زندگی و استفاده از درمانهای گیاهی، میتواند تأثیر شگرفی در کاهش فشار خون و پیشگیری از مشکلات قلبی و عروقی داشته باشد.
-
فواید نوشیدن آب برای کاهش دردهای قاعدگی
درد پریود موقتی است اما باعث ناراحتی زیادی می شود و نوشیدن آب می تواند به کاهش گرفتگی های پریود کمک کند.
نظر شما